+31(0) 316 729 639 info@nb-energie.nl

Nederland Bespaart Energie

Wie zijn wij?

NBE is een jong en energiek bedrijf met ruim 20 jaar energie-ervaring in huis. Persoonlijk, duidelijk en onafhankelijk.

De naam NBE vertelt meer over onze visie: onze klanten besparen op hun energiekosten en besparen zich de energie om hier naar te zoeken. Wij ontzorgen u, zodat u zich op uw core business kunt blijven focussen.

Onze oprichters hebben uiteenlopende ervaring opgedaan bij zowel de grootste evenals kleinere spelers in de energiemarkt. Ons team bestaat uit ervaren en klantgerichte energie specialisten met elk eigen kwaliteiten. De energiemarkt is steeds sterk in beweging en daarom is NBE continu bezig met innoveren.

Deze kennis en ervaring zetten wij graag voor u in om u steeds van de beste oplossing te voorzien.

De continue doorontwikkeling daarvan via de nauwe langetermijn partnerschappen maken dat klanten steeds weer terugkomen. Bij NBE hebben de partners een actieve, prettige rol hierin met focus op de lange termijn.

Persoonlijk

NBE is een familiebedrijf en dat kenmerkt het karakter van onze dienstverlening. Onze klanten hebben een vast en vertrouwd aanspreekpunt met kennis van zaken. Wij bieden iedereen advies op maat en lichten dat altijd persoonlijk toe.

Duidelijk

In heldere taal geven wij onze klanten inzicht in de energiemarkt en de keuzes die samen op solide wijze wordt gemaakt. Onze klanten worden op het juiste moment proactief geadviseerd, waardoor er substantieel bespaard wordt op de energierekening. Door onze duidelijke werkwijze maken onze klanten zich geen zorgen over hun energiezaken.

Onafhankelijk

Wij zijn een volledig zelfstandige en onafhankelijke energiedienstverlener. Wij hebben geen eigen energiecentrales en zijn daardoor niet afhankelijk van productiekosten. Het belang van de klant ligt in lijn met ons belang. Klanten krijgen daarom altijd een onafhankelijk advies. NBE vindt het belangrijk om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen breed toe te passen in haar strategie en dagelijkse bedrijfsvoering. Dit zal de klant duidelijk merken in het contact met NBE, waardoor wederzijds voordeel wordt behaald.

De groene en blauwe delen van het NBE logo representeert met deze natuurlijke kleuren de duurzame energie die de huidige, vervuilende vormen van energie zullen vervangen. Hoewel dit de energievormen zijn waar NBE een duidelijke focus op legt, zullen we er niet aan ontkomen tevens de conventionele energievormen te benutten. Dit is exact wat we doen bij NBE: door middel van onze actuele kennis en inzichten bieden we onze klanten het beste advies voor hun langetermijn energievoorziening.

Als het gaat om kennis van zaken rond duurzame energie, kunnen wij met trots buigen over de samenwerking met onze partner Durasolar. Durasolar is al ruim 10 jaar gevestigd in de energiemarkt en uw oplossing voor duurzaamheid.

Sluit Menu